Bustransport til hotellet kan tilkøbes under bestillingen af rejsen. Ved ankomsten til lufthavnen på din destination vil du blive modtaget af Corendons rejseleder, som vil vise dig vej til den rigtige bus. Du kan genkende rejselederen på Corendon-skiltet. I enkelte tilfælde vil der også være en dansktalende rejseleder med i bussen.

En dag før hjemrejse vil du blive informeret på informationstavlen eller i informationsbogen i hotellets reception om, hvornår du vil blive afhentet til. Hvis disse oplysninger mangler, skal du kontakte vores lokale repræsentant.

Privat-transfer

Privat-transfer bringer dig og dine medrejsende direkte til din indkvartering uden stop ved andre hoteller. Du kan kun bestille en privat-transfer for alle rejsende på din reservation. Ved ankomsten til lufthavnen på din destination vil du blive modtaget af Corendons rejseleder, som vil vise dig vej til (mini)bussen.

En dag før afrejse kan du se på informationstavlen eller i informationsbogen i hotellets reception, hvornår du bliver afhentet. Hvis disse oplysninger mangler, skal du kontakte vores lokale repræsentant.

Bemærk venligst: I Spanien og på de spanske øer (De Kanariske Øer og Balearerne) er det obligatorisk at bestille en barnestol, hvis du vælger en privat transport. Dette kan gøres via vores kontaktcenter op til 24 timer før afrejse. Prisen er 12,50 € pr. sæde pr. enkeltrejse og skal betales lokalt. Der kræves en barnestol til alle børn op til 9 år og ikke højere end 1,35 m.