Børn under 2 år har ikke sit eget sæde på flyrejsen.

Du må gerne medbringe babymad ombord på flyet, når du rejser med små børn.

Børn kan ikke sidde ved nødudgangen af hensyn til flyvesikkerheden.

Alle børn skal have eget pas.

Rejser du med børn under 2 år, er det muligt at medbringe en klapvogn uden beregning på flyrejsen. Derudover kan du tage det mest nødvendige med dig, såsom bleer, mad osv. Der kan oftest tages en let sammenklappelig klapbar barnevogn med til gaten. Det er op til check in personalet at bestemme, om du kan gøre dette. Alle andre (ikke sammenklappelige) barnevogne og klapvogne kan checkes ind gratis som indtjekningsbagage ved indtjekningsskranken. Hvis din klapvogn består af to dele, skal du tjekke klapvognen i sin helhed. Hvis en af delene er et klikbart (bil-) sæde/maxi cosi på op til 7 kg, må du kun tage (bil-)sædet/maxi cosi med til gaten. Du tjekker så kun sædet ind. Ved ankomsten til lufthavnen modtager du barnevognen, klapvognen eller maxi cosi’en ved bagagebåndet for stor bagage. Bemærk venligst, at du ikke får den ved indgangen. Vi anbefaler, at du pakker klapvognen/barnevognen godt før indcheckning. Lej evt. en Airshell (speciel ”kuffert” til barnevogne og lign.) i lufthavnen.