Alle rejser hos Corendon er eksklusiv indchecket bagage, som er tilkøb. Du kan tilkøbe indchecket bagage i bookingen online eller ved at kontakte vores rejsekonsulenter inden afrejse. Det varierer fra flyselskab til flyselskab, hvilke regler og priser der er gældende vedrørende indchecket bagage. Prisen fremgår, når du tilføjer indchecket bagage i bookingen.

Det er muligt at medbringe én klapvogn pr. barn gratis på flyrejsen for børn under 2 år. Der kan oftest tages en let sammenklappelig klapbar barnevogn med til gaten, det er check in personalet, som bestemmer dette. Alle andre (ikke sammenklappelige) barnevogne og klapvogne kan checkes ind gratis som indtjekningsbagage ved indtjekningsskranken. Hvis din klapvogn består af to dele, skal du tjekke klapvognen i sin helhed. Hvis en af delene er et klikbart (bil-)sæde/maxi cosi på op til 7 kg, må du kun tage (bil-) sædet/maxi cosi med til gaten. Du tjekker så kun sædet ind. Ved ankomsten til lufthavnen modtager du barnevognen, klapvognen eller maxi cosi’en ved bagagebåndet for stor bagage. Bemærk venligst, at du ikke får den ved indgangen. Vi anbefaler, at du pakker klapvognen/barnevognen godt før indcheckning. Lej evt. en Airshell (speciel ”kuffert” til barnevogne og lign.) i lufthavnen. Se www.airshells.com.

Kørestol/ rollator er gratis at tjekke ind og vil blive accepteret ud over den normale tilladte indcheckede bagage. Det er vigtigt, at du meddeler os hurtigst muligt, hvis du medbringer din egen kørestol eller rollator, så vi kan informere flyselskabet. Ved henvendelse skal vi have besked om typen af hjælpemidlet, længde, bredde, højde og vægt.