I lufthavnen på rejsemålet vil vores repræsentant give dig en kuvert med en invitation til velkomstmødet, oplysninger om de udflugter, du kan bestille, og rejselederens kontaktoplysninger. Her kan du også bestille en transport til dit hotel og retur (kan kun betales kontant). Nogle destinationer tilbyder ikke bustransport på stedet. Hvis du vil være sikker på at få en transport, anbefaler vi, at du bestiller den på forhånd. På Curaçao, De Kanariske Øer, Palma de Mallorca og Ibiza er det ikke muligt at bestille en bustransport på destinationen.

Hvis du får brug for rejselederen eller ikke møder ham/hende på dit hotel, kan du altid ringe til rejselederen i tilfælde af nødsituationer eller problemer. Hvis rejselederen ikke er (midlertidigt) ledig, kan du kontakte vores lokale repræsentation i din region.

Rejselederen vil altid forsøge at hjælpe dig, hvis der opstår problemer. Hvis der er større problemer, tilkalder vi vores lokale agent. Vores rejseledere skal tage sig af mange gæster. Det kan derfor ske, at de ikke altid kan ledsage dig i tilfælde af f.eks. en anmeldelse til politiet eller et hospitals-/lægebesøg.

På forskellige destinationer er der hoteller, hvor du ikke får besøg af en rejseleder under dit ophold. Dette kan skyldes hotellets beliggenhed i kombination og lave antal gæster. Rejselederen kan naturligvis altid kontaktes pr. telefon for oplysninger, spørgsmål og for at bestille udflugter.